MaorLinn 0 דווח פורסם May 19, 2019 בעיה שנתקלתי בה לא פעם: משימה קוראת למשימה אחרת. בדוגמה שאני נתקל בה הפעם - משימת OL קוראת לתוכנית BATCH ברמת RS. משום מה, למרות שתוכנית ה-BATCH מוגדרת כ-פתח חלון = כן, וגם תפריט אפשרויות = כן (כלומר - אני אמור, לכל הפחות, לקבל חלון שאלה "התחל ביצוע?") - בעת הפעלת התוכנית, החלון רק מבזיק לשניה, ונסגר לבד. בדקתי וכל הקבצים שמשתתפים במשחק - תקינים, ואני גם לא מקבל הודעת שגיאה. (מפתח כפול, או כל דבר אחר). מישהו נתקל בדבר כזה? תודה! שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
romang 7 דווח פורסם May 27, 2019 היי מאור, אני יודע שבעיה קיימת כאשר ב CTRL+Q של המשימה יש קריאה ל DIRECT SQL /פונקציה/פרוצדורה. אתה בטח רוצה לראות פרמטרים שמגיעים ,הדרך להתגבר על הבעיה היא או להשאיר משימה אב בלי CTRL+Q כלומר רק במשימת בן לבצע פקודה או בTASK PREFIX לקרוא למשימה שתציג לך פרמטרים שמתקבלים. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
MaorLinn 0 דווח פורסם May 27, 2019 היי רומן, המערכת כולה ב-PERVASIVE ואין שימוש ב-DIRECT SQL. כך שזה לא המקרה כאן... שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים