עבור לתוכן
Magic DevHub
zbang

magic 9.4+SQLexpress 2014

Recommended Posts

שלום.

 אני  מסב יישום קיים מ btrieve ל SQL. כאמור מג'יק  9.4 (זה מה יש) וSQLexpress2014 /

הקמתי טבלה  ב SQL , הכנסתי בה נתונים, כל ההגדרות במקום ואני רואה את הטבלה  ב CTRL+G.

 

עשיתי תוכנית (א') שמציגה את הטבלה  ויש  בform גם כפתור "בחר" שמבצע ארוע "בחר" כמובן.

יש תוכנית נוספת (ב') שמשתמשת בתוכנית הזאת כדי להכניס בשדה מסויים רשומה מתוך טבלה הנ"ל.

ז"א משתמש נמצא בטופס  (תוכנית ב) ,  עומד על שדה , לוחץ על F5, נפתחת לו טבלה (תוכנית א), הוא בוחר רשומה, לוחץ "בחר" וערך נכנס לשדה של תוכנית  ב'.

הבעיה היא שהכל עובד, אבל כאשר לוחצים "בחר"  יוצאת הודעה "'  '(' sqlexpress:incorrect syntax near ".

הכי מצחיק שאחרי זה הערך המבוקש כן נכנס למקום  הנכון.

כל המפתחות בסדר, כל השדות מוגדרים.

 

יש למישהו רעיון ?

וגם איך אפשר לראות פקודה שמג'יק בונה לSQL?

 

 

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

לגבי פקודת SQL שבונה מג'יק אתה יכול לראות ב sql server profiler ,נמצא תחת TOOLS ב studio management.

לגבי הודעת שגיאה אולי שגית במשהו או gateway  של מג'יק 9.4 לא תומך עד לגמרה ב ms sql 2014 ,יש מרחק של איזה 15 שנה בין גרסת מג'יק 9.4 לsql server 2014 :)

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

עוד דבר שאתה יכול לעשות זה לעבוד עם SQL SERVER 2014 ב MODE של SQL SERVER 2008.

מגדירים את זה ב options של database שורה של compatability level 100.

בכפתור ימני כשאר עומדים על database שלך ב management studio

 

 

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

 

SELECT BodekCode,BodekName FROM M_OUT..EMPLOIES_TBL (UPDLOCK NOWAIT) WHERE BodekCode = 14

הי רומן.

זו השורה שמג'יק שולח לSQL.

נראה בסדר , חוץ מ שתי נקודות אחרי שם בסיס נתונים. זה מג'יק הוסיף , זה לא בשם שנתתי לבסיס נתונים..

העברתי compatibility.  לא עוזר. למה מג'יק מוסיף את הסוגריים האלה . אני יודע שלא זה עושה את הבעיה.

 

 

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

טוב. הרצתי את השורה הנ"ל ישירות בSQL והוא נותן לי  אותה שגיאה.

אם מריצים בלי הסוגריים(UPDLOCK NOWAIT) - השורה כמובן מתקבלת.

שיחקתי קצת עם תכונות התוכנית והמצב שמבטל את הסוגריים הוא:  סוג טרנזאקציה -פיסית, תחילת טרנזאקציה-ללא,ללא נעילות.

SQL לא אוהב כשמתעסקים לו בנעילות.

מודה על העצות.

אם כבר מדברים, יש איפשהו חומר מובן בעניין נעילות וטרנזאקציות (חוץ מ RefGuide', הוא לא היה מובן לי)?

 

נערך היום על-ידי zbang

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

עד כמה שזכור לי הייתה בעיה כזאת בין getaway של מג'יק 9.4 לsql server 2008 והגדרה של comparability level ל 2005 פתר את הבעיה.כאן מדובר ב 2014 ,אז המינימום שאפשר לרדת זה 2008. באחד ה sp של מג'יק 9.4 פתרו את זה ,לדעתי sp 8 . אם יש לך אפשרות להוריד תתקין.

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

×