עבור לתוכן
Magic DevHub
Amitb

RIA & OWA על IIS

Recommended Posts

ברצוני לשתף בעיה בה נתקלנו במהלך התקנת מנוע RIA על שרת Windows 2008 R2 עם IIS7 אותה הצלחנו לפתור חלקית.

לאחר ההתקנה של מג'יק התקבלה שגיאה 500 בכל ניסיון להריץ תכנית RIA. Windows Application Log הראה צמד שגיאות קשורות:
ISAPI Filter 'C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\V14\ClientAccess\owa\auth\owaauth.dll' could not be loaded due to A configuration problem. The current configuration only supports loading images built for A x86 processor architecture. The data field contains the error number. To learn more about this issue, including how to troubleshooting this kind of processor architecture mismatch error, see http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=29349.

Event: 2274

Could not load all ISAPI filters for site 'DEFAULT WEB SITE'.  Therefore site startup aborted.

Event 2268

לאחר ניסיונות רבים, שכללו בין היתר התקנה מחדש של IIS, מעבר ידני על כל ההגדרות כולל הגדרה ידנית של כל ה Alias לפי התיעוד, הסתבר שכאשר מותקן שירות Outlook.com או “OWA” על השרת, מותקנים ISAPI Filters ספציפיים ולא אלו בברירת מחדל שמג/יק צריך.

רק ביטולם והחזרת הפילטרים בברירות המחדל פתרו את הבעיה.

בעיה שנשארה הנה איך לגרום לOWA  מג'יק לעבוד ביחד? הגדרה ידנית של הפילטרים הנדרשים לOWA ולמגיק ביחד אמנם לא פגעה במגיק אולם לא תיקנה את OWA.

האם מישהו נתקל בבעיה?

תודה,

 

עמית

 

 

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

×