dudumaz 0 דווח פורסם January 31, 2013 אני מנסה לחבר מספר מבנים לאחד גדול כדי להדפיס את כולם בלחיצה אחת בודדת . לדוגמא : סימון על מסך משתמש מספר רשומות כאשר כל רשומה היא מדבקה . שרשור של כל המדבקות ליצירת מבנה ארוך של 1-16 מדבקות ואז הדפסה של כולן בלחיצת כפתור אחת . אוליי תעניין אותכם העובדה שאני עובד RIA ואני מדפיס ל PDF שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
dudumaz 0 דווח פורסם January 31, 2013 אמור להיות הדבר הכי פשוט בעולם איך משרשרים מספר מבנים למבנה אחד מבלי לדרוס בכל פעם ? חיב לבצע כותרת , שורה , תחתית דף , סיומת וסיומת דף או שיש דרך נוספת לשרשר המבנים ל PDF אחד ? שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
benny 0 דווח פורסם January 31, 2013 יש לפתוח את ה-I/O לפני תחילת הדוח ולסגור אותו בסוף הדוח, בדרך זו כל תכולת הדוח תכתב על קובץ PDF אחד. ה-I/O נפתח עם כניסה לתוכנית שמכילה אותו ונסגר כאשר סוגרים את התכנית, לכן שקול לפתוח את ה-I/O בתוכנית שמתחתיה התוכניות שמכילות את כל מבני ההדפסה. בהצלחה בני שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
dudumaz 0 דווח פורסם January 31, 2013 צרפתי תמונה שממחיש את הבעיה כדי ליצור PDF עליי לבחור במדפסת גרפית ובשורה PDF אני מסמן <>כן ואז הוא יוצר לי קובץ PDF. הבעיה שאני לא יכול לבחור הוספה . שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
dudumaz 0 דווח פורסם January 31, 2013 צרפתי תמונה שממחיש את הבעיה כדי ליצור PDF עליי לבחור במדפסת גרפית ובשורה PDF אני מסמן <>כן ואז הוא יוצר לי קובץ PDF. הבעיה שאני לא יכול לבחור הוספה . pdf.rar שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
benny 0 דווח פורסם January 31, 2013 אין צורך בהוספה, כל זמן שלא סגרת את ה-I/O כל מבנה הדפסה מתווסף על הקיים כדוח אחד. הוספה רלוונטי רק כאשר בכוונתך לכתוב לקובץ שקיים כבר בדיסק לפני שהתחלת את ההדפסה. כל הנאמר מתייחס לשימוש ב-I/O יחיד לכל מבני ההדפסה, אם אתה משתמש בריבוי תכניות עם ריבוי I/O זה כבר סיפור אחר... כאשר משתמשים ב-I/O אחד להפקת הדוח, אין משמעות לערך בשדה "שם קובץ קלט/פלט" שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
dudumaz 0 דווח פורסם January 31, 2013 תודה על ההסבר . זה באמת מה שאני עושה בתכנית . כותב את הקובץ PDF לדיסק ואז מנסה להוסיף אליו , מה שלא אפשרי . ז"א שעליי לחבר בין התכניות , לבצע כתיבת מבנה אחרי רשומה X פעמים ובסוף לכתוב את הקובץ . שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
benny 0 דווח פורסם January 31, 2013 נעשה ארוך... אם תרצה תתקשר ל-052-4760000 שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים