dudumaz 0 דווח פורסם March 15, 2012 מישהו יודע איך אני מגדיר כפתור עם מלל ותמונה אבל עם האפשרות לעבור עם טאבים. זה או שאני מוותר על הטאבים , או שאני מוותר על כפתור מסוג תמונה . שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
romang 7 דווח פורסם March 15, 2012 על איזה גרסת מג'יק מדובר? שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
romang 7 דווח פורסם March 15, 2012 אין שום בעיה ,מגדיר כפתור מסוג מלל על תמונה או 4 מצבים ,תלוי מה מוגדר לך ב INI ,גם מבחינת הטאבים אין בעיה.לא לקשר כפתור לשדה שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
romang 7 דווח פורסם March 15, 2012 טעות שלי ,נראה שזה לא עובד שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
dudumaz 0 דווח פורסם March 15, 2012 כנראה שהאופציה הזאת הורדה בכוונה כדי שנעבור עם העכבר והתמונות יתחלפו. אבל מה עם משתמשים שלא אוהבים עכבר - הם לא יוכלו לעבוד ? צריכים להעלות את הבאג הזה למג'יק !!! שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
romang 7 דווח פורסם March 18, 2012 אוק ,יש פתרון..למה להקשות, למה אתה מגדיר שדה מחרוזת ,במאפיינים ב default value את התמונה שלך. אחרי זה אתה זורק למסך כפתור ,מקשר אותו לשדה שלך ומחליף ל TEXT ON IMAGE . השתנה התנהגות מ 9.4... שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
romang 7 דווח פורסם March 19, 2012 עובר ,להלן דוגמא Programs_434.zip שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
dudumaz 0 דווח פורסם March 19, 2012 רומן , שאפו , אותי אתה הרשמת ... שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים