עבור לתוכן
Magic DevHub
moshe-ma

מספר מסוף לא ניתן אוטומטית על ידי מג'יק

Recommended Posts

מג'יק לא נותן מס' מסוף באופן אוטומטי בכניסה.

גרסה 8.3sp8 בסיס הנתונים:Pervasive.

מישהו נתקל בזה?

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

למיטב זכרוני מג'יק אף פעם לא נתן מספר מסוף אוטומטית , בדרך כלל היו מוסיפים בקיצור דרך

Terminal=123/ לדוגמא .

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

בכלל , לא רק בגירסה הזאת .

אני יודע שבתיעוד כתוב שמונפק מספר , אבל זה בדיוק ככה.

אם לא נותנים מספר טרמינל בצורה ידנית , כלומר משאירים אותו 0 על מנת לעבוד

בריבוי משתמשים , מג'יק מסתדר עם זה יפה , אבל אם תנסה לשלוף מספר טרמינל עם פונקציה

TERM לא מתקבל מספר כלשהו אלא 0 .

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

כמובן שהחלופה לנושא (אם לא רוצים לנהל מספרי מסוף לכל תחנה - מחשבים זזים וכו)

כדאי לפתוח קובץ משתמשים שיכיל את שם המשתמש מהכניסה ומספר מסוף.

כך ניתן יהיה לנהל את המשמשים.

לא ניתן יהיה להשתמש ב TERM)( אבל בתוכנית אב תוכל לקבל את מס' המסוף

יישי

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

מספר מסוף TERMINAL מעולם לא ניתן אוטומטית ע"י מג'יק - עובדה שגרמה ללא מעט כאב ראש
מספר מסוף 0 - מאפשר עבודה בריבוי משתמשים ללא כפילות בין המשתמשים, אולם אז לא ניתן להשתמש בפונקציה TERM()

ולכן, ניתן לעזור קצת למג'יק ובכך להשתמש במגנון וגם בפונקציה
באחת מהשיטות:
יצירה של מספרים אישיים לכל המשתמשים ע"י תכנית חיצונית או BAT והעברת מספר מסוף בשורת הפקודה המפעילה את המגיק כפרמטר terminal=#

שיטה שניה היא להכנס למג'יק ללא TERMINAL
לשמור אותו בטבלה או בקובץ (משתמשים, פרמטרים ...)
לייצר אותו כאשר נמצאים בתוך היישום ע"י INIPUT ('Terminal=XXX')
ואז ניתן גם לשלוט במספרים וגם לעשות שימוש בפונקציית TERM

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

×