חיים כחלון 0 דווח פורסם March 14, 2008 שלום לכולם, בזמן התקנת מג'יק .3 C/S על ויסטה מתקבלת הודעת שגיאה " TCP/IP לא מותקן " למרות שבבדיקה רואים שכן מותקן. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? האם ניתן בכלל להתקין מג'יק .3 על ויסטה ? תודה שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
gadito 0 דווח פורסם March 18, 2008 ניתן לעבוד עם מגיק .3 בויסטה -לאחר מספר שינויים קטנים. לא בדקתי אם ניתן לבצע התקנה - אני פשוט מעתיק את הספריה ... בפיתוח יש מספר בעיות ללא פתרון ... כבר דיווחתי על זה בעבר שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
חיים כחלון 0 דווח פורסם March 21, 2008 קןדם כל תודה.. אולי תוכל לומר לי איזה שינויים קטנים נדרשים..? שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
gadito 0 דווח פורסם March 23, 2008 ממה שאני זוכר ... 1. קובץ העזרה של מגיק לא נפתח/נתמך יותר בויסטה יש להוריד קובץ תמיכה מאתר של מקרוסופט - גם כאן הבעיה נפתרת רק לגבי התקנה מקומית ולא התקנה ברשת. 2. בויסטה יש בדרך כלל הגנה על שורש דיסק : יש להפנות את מיקום קובץ נעילות של בסיס הנתונים למחיצה אחרת כגון :\temp 3. יש בעיה בעיצוב מסך בפיתוח (מריחה ) - לא ניתן לתקן זאת ממש - אפשר להעזר במקש PRINT SCREEN לצמצום התופעה של המריחה זה בגדול הבעיות שאני נתקלתי. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
חיים כחלון 0 דווח פורסם March 30, 2008 זה עזר, תודה רבה... שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים