עבור לתוכן
Magic DevHub
Sholem

מה השעה בסרבר ???

Recommended Posts

הי שולם

אם אתה מתכוון לשעון של שרת הפורום אז זה לפי שעון ישראל

שים לב להגדרות הזמן שלך בפרופיל

בברכה

אריק מיפנו

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

בשרת NT ניתן לקבל / לסנכרן שעון התחנה עם השרת ע"י פקודת

net time <A href="file://\\ServerName">\\ServerName

הרץ את הפקודה וראה הפרמטרים !!

בשרת נובל ע"י פקודת NTIME

בהצלחה

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

תודה דני,

אכן פקודה זו מאפשרת לי לכוון שעונים בעמדות באופן אחיד (לא התפטרתי מה- Y המתבקש לאישור הכיוונון)

אני מחפש פונקציה בתוך מגי'ק (כדוגמת Date() Time() A) שתאפשר לי לקבל את התאריך והשעה של הסרבר ברשת.

תודה מראש

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ניתן ע"י פקודת net ושם שירות להפעיל שרות בשרת שיוכל להחזיר השעה
ניתן גם להפעיל מג'יק על השרת ולקרוא לו באופן שיכתוב השעה לקובץ

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

×